Statystyka

  • Wszytkich: 8666075
  • W tym roku: 223287
  • W tym miesiącu: 33355
  • Dziś: 265
  • Online: 20

Newsletter

Chcesz otrzymywać najnowsze informacje z regionu, nowo dodanych obiektach turystycznych? Zostań subskrybentem naszego newslettera!

(*) - pole obowiązkowe


Trolling Boat Masters

Mamy przyjemność zaprosić wszystkich, którzy wiedzą, co to planer i downrigger do udziału w zawodach torllingowych: „Trolling Boat Masters - Łososiowe Mistrzostwa Polski". W 2015 roku rozpoczynamy zupełnie nowy cykl zawodów.

 

Naszymi priorytetami są przede wszystkim wysoka jakość i dobra atmosfera. Celem organizatorów TBM jest zorganizowanie wydarzenia skupiającego łowców łososi z całego kraju w jednym miejscu. Pomimo, iż nadrzędnym celem jest rywalizacja o tytuł Mistrza Polski w trzech kategoriach, liczymy na otwartość startujących załóg, a w szczególności na wymianę doświadczeń zgromadzonych do tej pory. Zapraszamy do Helu na najlepsze w Polsce łowisko łososiowe.
Harmonogram

Dzień I - czwartek 09.04.
7:00 - 7:45 spotkanie sterników i załóg - rejestracja, wydawanie kart startowych
8:00 - 8:30 oficjalne przywitanie i głoszenie regulaminu
9:00 - rozpoczęcie zawodów, wyjście w morze
18:00 - zakończenie połowów, powrót do portu
18:00 - 18:30 - przyjmowanie ryb i zwrot kart startowych do punktu sędziowskiego
19:15 - ogłoszenie wyników pierwszego dnia (w restauracji „KUTTER")
19:25 - 20:15 - przerwa obiadowa (w restauracji „KUTTER" uczestnicy otrzymują 20% zniżki na całe menu

20:15 - 21:15 - prezentacje gości (w restauracji „KUTTER")
21:15 wręczenie upominków dla uczestników (w restauracji „KUTTER")

Dzień II - piątek 10.04
5:00 - 5:30 wydawanie kart startowych
5:30 - rozpoczęcie zawodów, wyjście w morze
17:00 - zakończenie połowów, powrót do portu
17:00 - 17:30 - przyjmowanie ryb i zwrot kart startowych do punktu sędziowskiego
18:15 - ogłoszenie wyników pierwszego dnia (w restauracji „KUTTER")
18:25 - 19:15 - przerwa obiadowa (w restauracji „KUTTER" uczestnicy otrzymują 20% zniżki na całe menu)
19:15 - 20:45 - prezentacje gości i sponsorów (w restauracji „KUTTER" i w marinie)

Dzień III - sobota 11.04
5:00 - 5:30 wydawanie kart startowych
5:30 - rozpoczęcie zawodów, wyjście w morze
16:00 - zakończenie połowów, powrót do portu
16:00 - 16:30 - zwrot kart startowych i przyjmowanie ryb do punktu sędziowskiego
17:30 - ogłoszenie wyników i wręczenie nagród (w restauracji „KUTTER")
19:30 - 00:00 - bankiet w restauracji „KUTTER"

Pomimo ustalonego harmonogramu organizatory zastrzegają sobie prawo skrócenia zawodów lub odwołania startu zawodów w danym dniu z powodu złej pogody. W takim przypadku informacja o przebiegu wydarzeń dnia zostanie ogłoszona rano, w godzinach wydawania kart startowych.

W przypadku skrajnie złych warunków atmosferycznych w czasie trzech dni, zawody zostaną odwołane, a nagrody zostaną przeniesione na kolejną edycję zawodów.

 

 

 

Inne portale:
noclegi na Jurze noclegi w Beskidach noclegi w Pieninach noclegi w Sudetach